Adriaan van Erk Bouw en Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen zijn Best Presterende Bouwer

Januari 2015

 

Adriaan van Erk Bouw uit Bergambacht en Bouwbedrijf van de Kolk uit Garderen zijn de Best Presterende Bouwer 2014 op Bouwprestaties.nl. In de categorie boven de vijftig beoordelingen staat Adriaan van Erk Bouw bovenaan met een gemiddelde score van 7,9. Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen wint in de categorie tot vijftig beoordeling met een 8,4.
Stichting Klantgericht Bouwen reikt dit jaar weer de titel uit aan de bouwonderneming met de hoogste Totale Score zoals vermeld op Bouwprestaties.nl.

Adriaan van Erk Bouw

Adriaan van Erk Bouw is bekend met de titel uitgereikt door Stichting Klantgericht Bouwen. Drie keer eerder vielen zij in de prijzen. Hans van Erk, algemeen directeur Adriaan van Erk Groep: „Wij zijn wederom blij en trots met deze titel. Het bevestigt de continuïteit van de goede kwaliteit van onze woningen, natuurlijk met dank aan onze medewerkers.” Ook Peter van de Kolk, directeur Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen, bedankt de inzet van zijn medewerkers: „Dit is een mooie erkenning voor onze visie om, ondanks de crisis, altijd kwaliteit te blijven leveren.”

Bouwbedrijf van de Kolk-Garderen

De cijfers op Bouwprestaties.nl geven prestaties van bouwondernemingen weer. Dit zijn de gemiddelde scores uit een uitgebreide enquête aan kopers van nieuwbouwwoningen. Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) meet al ruim tien jaar de prestaties van bouwondernemingen en sinds 2,5 jaar staan de cijfers online. Door het transparant maken van deze prestaties wil SKB de kwaliteit van dienstverlening richting kopers verbeteren. Deelnemende ondernemingen krijgen de uitkomst van de gehele enquête in een gedetailleerde managementrapportage.

De titel SKB Best Presterende Bouwer is gebaseerd op de score van 31 december 2014. Dit jaar zijn er weer duizenden enquêtes ingevuld, kopers gaven een beoordeling aan bijna 200 bouwondernemingen. De Totale Score is een berekening met weging over de laatste acht kwartalen. SKB heeft gekozen voor een splitsing bij vijftig beoordelingen. Bouwondernemingen met minimaal tien beoordelingen tellen mee.

Klik hier

Klik hier voor de  Best Presterende Bouwer in de provincie Gelderland.

Klik hier voor de Best Presterende Bouwer in de provincie Noord-Brabant.

Klik hier voor de Best Presterende Bouwer in de provincie Noord-Holland.

Klik hier voor de Best Presterende Bouwer in de provincie Overijssel.

Klik hier voor de Best Presterende Bouwer in de provincie Utrecht.

Klik hier  voor de Best Presterende Bouwer in de provincie Zuid-Holland.

 

 

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

MBB

"geen commentaar"

Alle reviews bekijken 7.4
Bouwbedrijf Kamphuis B.V.

"prima bedrijf"

Alle reviews bekijken 7.9
Salverda Bouw B.V.

"vriendelijk, bereikbaar, veel overleg"

Alle reviews bekijken 7.6
Van Rhijn Bouw B.V.

"Prima ,vriendelijke en vakkundige bouwers, slechte (externe) kopersbegeleiding"

Alle reviews bekijken 6.8
Bouwer zoeken
Schrijf je in