Enquête

Bent u uitgenodigd?

Vele bouwondernemingen ondersteunen dit nieuwe initiatief en zorgen ervoor dat hun kopers na oplevering van hun nieuwbouwhuis via Stichting Klantgericht Bouwen, Woningborg of SWK een persoonlijke brief ontvangen met een uitnodiging en inlogcode. Hiermee kunnen kopers een enquête invullen waarbij de bouwonderneming op vier onderdelen wordt beoordeeld: verkoop, bouw, oplevering/nazorg en de algemene organisatie.

Bent u (nog) niet uitgenodigd?

Kunt u uw bouwonderneming niet op deze website vinden, dan doet uw bouwonderneming (nog) niet mee aan dit initiatief. In dat geval raden wij u aan hierover rechtstreeks contact op te nemen met uw bouwonderneming.

Doet uw bouwonderneming wel mee met dit initiatief, maar u heeft nog geen uitnodiging met inlogcode ontvangen en is het al drie maanden geleden dat uw woning is opgeleverd, klik dan op ‘ik ben mijn inlogcode kwijt’.

Kies uw bouwonderneming:

 • Kies hieronder de bouwonderneming die uw woning heeft gebouwd.

 • Doorgaan
 • Niet gevonden

Vul hier de ontbrekende gegevens in

 • Vul hier de naam en gegevens van de bouwonderneming in die uw woning heeft gebouwd.

 • Doorgaan

U wordt na oplevering van uw woning uitgenodigd!

 • Uw bouwonderneming staat bij ons geregistreerd en u wordt kort na oplevering automatisch door ons per brief benaderd.Wij verzoeken u dan via onze enquete uw mening te geven over de prestaties van uw bouwonderneming. Wij vragen u heel even geduld en alvast bedankt voor uw interesse.

 • Ik ben nog niet uitgenodigd
 • Terug naar home

Uw gegevens

 • Vul hier de naam en gegevens van de bouwonderneming in die uw woning heeft gebouwd.

 • Doorgaan

Uw woning is nog niet opgeleverd

 • Onze enquete gaat over het gehele bouwproces. U ontvangt door uw registratie na de oplevering van uw woning van ons een uitnodiging per e-mail. U kunt dan alsnog onze enquête invullen. Wij vragen u heel even geduld en alvast bedankt voor uw interesse!

 • Terug naar home

Voorbeeldtekst voor uw (email)bericht aan uw bouwonderneming

(Uiteraard kunt u deze voorbeeldtekst naar uw eigen wensen aanpassen)

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

Heilijgers Bouw BV

"Super Klantvriendelijk, Kwaliteit laat soms wat te wensen over"

Alle reviews bekijken 7.5
Salverda Bouw B.V.

"vriendelijk, bereikbaar, veel overleg"

Alle reviews bekijken 7.6
Adriaan van Erk

"Kwalitatief goeie bouwer (professioneel)."

Alle reviews bekijken 7.5
BAM Wonen bv

"betrouwbaar en een goed bouwbedrijf"

Alle reviews bekijken 7.2
Bouwer zoeken
Schrijf je in