Bèta-versie bouwprestaties.nl live!

Juni 2012

Bouwondernemingen kunnen nog meer leren van hun klanten. Daarom lanceerde de Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) op 4 juni www.bouwprestaties.nl: de vergelijkingswebsite voor de nieuwbouwbranche.

Deze website is dé online bron van informatie voor bouwondernemingen en consumenten. Op dit moment is de site nog in bèta-versie online. Alleen het deel voor de bouwers is op dit moment live, het gedeelte voor consumenten volgt eind juni.

Vanaf 25 juni ook voor consumenten

Op 25 juni gaat het gedeelte van de website dat bedoeld is voor de kopers ook live. Hier vindt de koper alle informatie over kwaliteit, prestaties en dienstverlening van bijna alle bouwondernemingen in Nederland. Hoe de site er uit komt te zien, zie je hieronder.

Wie een nieuw huis wil kopen, of dat net heeft gedaan, kan dan opzoeken hoe zijn bouwonderneming presteert. De site is nu nog in bèta-versie en dus nog niet compleet. Bouwondernemingen die uit meer dan één vestiging bestaan, staan op dit moment nog niet in de database. Vanaf 25 juni is de site helemaal compleet!

Kennismaken met Bouwprestaties.nl kan op de vastgoedbeurs Provada, van dinsdag 5 t/m donderdag 7 juni in de RAI te Amsterdam: hal 9, stand 23 (Niki-stand).

 

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

ABB BOUW B.V.

"klantvriendelijk en leuk ontwerp van mooie woning en er is goed werk geleverd"

Alle reviews bekijken 7.3
Stam + De Koning Bouw

"Veel oplevergebreken, onvoldoende nagedacht over het totaalplaatje, inferieure bouw"

Alle reviews bekijken 6.4
Bébouw Midreth

"Vriendelijk en meedenkend, maar op het eind slordige afwerking van gebreken."

Alle reviews bekijken 6.0
Heijmans Vastgoed & Woningbouw

"prima bouwer, goede communicatie"

Alle reviews bekijken 6.9
Bouwer zoeken
Schrijf je in