De Vries en Verburg en Oude Wolbers/VarexHuis zijn Best Presterende Bouwer

Januari 2014

Bouwbedrijf De Vries en Verburg uit Stolwijk en Oude Wolbers/VarexHuis uit Borne zijn de Best Presterende Bouwer op Bouwprestaties.nl. In de categorie boven de vijftig beoordelingen staat Bouwbedrijf De Vries en Verburg bovenaan met een 7,9. Oude Wolbers/VarexHuis wint in de categorie tot vijftig beoordeling met een 8,2. Aalberts Bouw uit Loosdrecht heeft in dezelfde categorie eveneens een score van 8,2. Gekeken naar het tweede cijfer achter de komma is deze onderneming een goede tweede.

 


Bouwbedrijf De Vries en Verburg

„Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Wij gaan voor een 10!,” zegt winnaar Jan Boer van De Vries en Verburg enthousiast. Wim Oude Wolbers is ook bijzonder trots op het behaalde resultaat en benadrukt dat het alleen mogelijk is door een goede samenwerking van het hele team. „Onze slogan ‘wij geloven dat het altijd beter kan’ wordt op praktische wijze ondersteund door Stichting Klantgericht Bouwen met Bouwprestaties.nl,” aldus Oude Wolbers. Beide ondernemingen ontvangen als deelnemer gedetailleerde informatie op basis van de enquête die de klanten hebben ingevuld, hierdoor kunnen zij heel gericht verbeteren.


Oude Wolbers/VarexHuis

Bouwprestaties.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen. De stichting heeft als doel de prestaties van bouwondernemingen transparant te maken en daarmee de kwaliteit van dienstverlening richting kopers te verbeteren. Kopers van een nieuwbouwwoning van deelnemende bouwondernemingen worden gevraagd een enquête in te vullen over de verschillende bouwfasen en de algemene organisatie.

 

De titel ‘Best Presterende Bouwer’ is gebaseerd op de score van 31 december 2013. In totaal zijn er meer dan 8.000 enquêtes ingevuld over ruim 200 bouwondernemingen. De totale score is een berekening met weging van beoordelingen gegeven over de laatste acht kwartalen. Stichting Klantgericht Bouwen heeft gekozen voor een splitsing bij vijftig beoordelingen. Bouwondernemingen met minimaal tien beoordelingen tellen mee.

Klik hier voor het regionale persbericht van Overijssel

Klik hier voor het regionale persbericht van Zuid Holland

Klik hier voor het regionale persbericht van Noord Holland

Klik hier voor het regionale persbericht van Drenthe

Klik hier voor het regionale persbericht van Flevoland

Klik hier voor het regionale persbericht van Friesland

Klik hier voor het regionale persbericht van Noord Brabant

Klik hier voor het regionale persbericht van de provincie Utrecht

Klik hier voor het regionale persbericht van Gelderland

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

Bouw- en Aannemingsbedr. Van Omme & de Groot B.V.

"Communicatie is niet hun sterkste punt"

Alle reviews bekijken 6.1
De Vries en Verburg Bouw B.V.

"Vakbekwame aannemer. Zeer slechte verkoopbegeleiding."

Alle reviews bekijken 7.4
Van Wijnen Noord

"korte lijnen, goede begeleiding, zeer tevreden"

Alle reviews bekijken 7.3
Giesbers Rotterdam

"Goede bouwer, wel op hun manier."

Alle reviews bekijken 5.8
Bouwer zoeken
Schrijf je in