Disclaimer

Deze website (www.Bouwprestaties.nl) is een initiatief van de Stichting Klantgericht Bouwen (SKB), gevestigd aan de Zilverstraat 69 te Zoetermeer.

SKB heeft met de website met zorg samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. SKB is op geen enkele wijze aansprakelijk, noch kan verantwoordelijk gehouden worden voor welke geleden schade dan ook welke voortvloeit uit de door SKB verstrekte informatie of de door de bezoekers geplaatste beoordelingen, vragen, antwoorden en overige teksten. Het gebruik van de website is voor eigen risico van de bezoeker.
De website bevat links naar websites van derden. SKB is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naartoe gelinkt wordt.

Voor meer informatie over de wijze waarop op de website geplaatste beoordelingen tot stand komen, verwijzen wij u naar de Verantwoording en Klachtenregeling.
Teksten, foto’s, beelden, merken en logo’s op de website zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Deze rechten behoren toe aan SKB of haar licentiegevers. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SKB de teksten, foto’s, beelden, merken en logo’s of overige informatie op deze website op te slaan (uitgezonderd die informatie die nodig  is om de website te kunnen bekijken), te reproduceren, te wijzigen, openbaar te maken, te distribueren , te verzenden, te verkopen, over te dragen of enige rechten hierop te verlenen aan derden.

SKB maakt geen gebruik van cookies, zodat wij niet in staat zijn uw computer te herkennen wanneer u ons opnieuw bezoekt.

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

Heijmans Vastgoed & Woningbouw

"Mooi"

Alle reviews bekijken 6.9
RIZ Bouw bv

"Doet wat hij moet doen, weinig ook voor wensen van de klant"

Alle reviews bekijken 6.7
MBB

"geen commentaar"

Alle reviews bekijken 7.4
ABB BOUW B.V.

"Zonnepanelen meer informatie opdoen van te voren."

Alle reviews bekijken 7.2
Bouwer zoeken
Schrijf je in