Klantvriendelijkheid makelaars beoordeeld met een 7,8

November 2013

Kopers waarderen de klantvriendelijkheid van de makelaars van nieuwbouwwoningen met een 7,8. Dit blijkt uit beoordelingen op de vergelijkingswebsite Bouwprestaties.nl. De representativiteit van de makelaar wordt beoordeeld met een 7,7 en de vakbekwaamheid met een 7,5.

Bouwprestaties.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen. Kopers van een nieuwbouwwoning van deelnemende bouwondernemingen worden gevraagd een uitgebreide enquête over verschillende fasen van het bouwproces en de algemene organisatie in te vullen. Bij de verkoopfase worden drie vragen gesteld over de makelaar en deze scoort goed.

Inmiddels zijn er ruim 8.000 beoordelingen gegeven en nemen bijna 450 bouwondernemingen deel aan de vergelijkingssite. Bekijk hoe de bouwonderneming van uw project presteert op www.bouwprestaties.nl/zoeken/.

Stichting Klantgericht Bouwen wil met Bouprestaties.nl de bouwbranche transparanter maken. Wanneer de bouwprestaties voor iedereen zichtbaar zijn, worden bedrijven die goed presteren beloond en bedrijven die minder goed presteren gestimuleerd om de kwaliteit te verbeteren. Met als doel: meer tevreden kopers.

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

KBK bouwgroep

"Veel oplevergebreken en slechte communicatie na de oplevering"

Alle reviews bekijken 6.2
Nederlandse Bouw Unie B.V.

"start goed, afronding terleustellend"

Alle reviews bekijken 7.5
De Vries en Verburg Bouw B.V.

"Vakbekwame aannemer. Zeer slechte verkoopbegeleiding."

Alle reviews bekijken 7.4
MBB

"Klantvriendelijke werknemers"

Alle reviews bekijken 7.4
Bouwer zoeken
Schrijf je in