Kwaliteit verkoopdocumentatie beter dan website

Maart 2015

Kopers van een nieuwbouwwoning beoordelen de kwaliteit van verkoopdocumentatie hoger dan de kwaliteit van de website van het bouwproject. De verkoopdocumentatie krijgt gemiddeld een 7,8 en de kwaliteit van de website wordt beoordeeld met gemiddeld een 7,1. Dit blijkt uit een enquête van Stichting Klantgericht Bouwen aan kopers van een nieuwbouwwoning over de bouwonderneming.

Bijna 9.000 kopers hebben de enquête ingevuld over verschillende bouwfasen en de algemene organisatie. Het gemiddelde van deze uitkomst wordt sinds 2,5 jaar gepubliceerd op Bouwprestaties.nl. Het cijfer van de kwaliteit van de verkoopdocumentatie is in de afgelopen jaren gelijk gebleven. De gemiddelde beoordeling over de website is verbeterd, twee jaar geleden stond dit cijfer op een 6,9. We hopen dat deze stijging zich voortzet.

Stichting Klantgericht Bouwen biedt met Bouwprestaties.nl een platform voor het op objectieve wijze vergelijken van de bouwprestaties van verschillende bouwondernemingen in nieuwbouw(koop)projecten.

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

ERA Contour B.V.

"Klantvriendelijk, goede wooncoach, goed advies bij oplevering"

Alle reviews bekijken 6.7
Salverda Bouw B.V.

"Planning en communicatie duidelijkheid over de planning moet beter"

Alle reviews bekijken 7.3
Hegeman Bouwontwikkeling B.V.

"Ik kan deze bouwer aanraden"

Alle reviews bekijken 7.4
Hoedemakers bouw bv

"veel opleverpunten, werk wordt afgeraffeld, altijd de goedkoopste en niet de beste oplossing"

Alle reviews bekijken 7.2
Bouwer zoeken
Schrijf je in