Nu ook reviews op bouwnu.nl

April 2016

02_KaartBouwNu2_A5

Stichting Klantgericht Bouwen is niet alleen initiatiefnemer van www.bouwprestaties.nl, maar ook van www.bouwnu.nl. Op bouwprestaties.nl publiceren we de resultaten van de uitgebreide kopersonderzoeken die we in opdracht van bijna 100 bouwbedrijven uitvoeren. Deze kopersonderzoeken bestaan uit ongeveer 80 vragen die worden voorgelegd aan de kopers van nieuwbouw woningen.

In 2014 is SKB gestart met de website Bouwnu.nl. Bouwnu.nl is dé onafhankelijke website om aannemers te vinden, vergelijken en beoordelen. Voor nieuwbouw en verbouw van woningen. Op Bouwnu vertellen klanten aan de hand van tien korte vragen over hun ervaringen met een aannemer. Zo helpen zij andere consumenten om een geschikte aannemer te vinden voor hun bouw- of verbouwplannen.

De vragenlijst van het kopersrapport is sinds april 2016 iets aangepast, waardoor een review niet alleen op Bouwprestaties, maar ook op Bouwnu wordt gepubliceerd. U kunt de reviews die afkomstig zijn van de kopersrapporten herkennen aan het logo van Bouwprestaties. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Neem eens een kijkje op www.bouwnu.nl.

bouwnu

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

Bouw- en Aannemingsbedr. Van Omme & de Groot B.V.

"Communicatie is niet hun sterkste punt"

Alle reviews bekijken 6.1
Hegeman Bouwontwikkeling B.V.

"Ik kan deze bouwer aanraden"

Alle reviews bekijken 7.4
Nederlandse Bouw Unie B.V.

"start goed, afronding terleustellend"

Alle reviews bekijken 7.5
ABB BOUW B.V.

"klantvriendelijk en leuk ontwerp van mooie woning en er is goed werk geleverd"

Alle reviews bekijken 7.3
Bouwer zoeken
Schrijf je in