Online levert werk op

Maart 2013

Sinds de zomer van 2012 is de bouwsector een beoordelingsplatform rijker, bouwprestaties.nl. Het werd tijd. Waar websites als booking.com en kieskeurig.nl al jaren bestaan, bleef het in de bouwsector lange tijd akelig stil op dat vlak. Een gemiste kans, vindt ook Marjet Rutten, want een goede beoordeling levert nieuwe opdrachten op.

“Laat bouwprestaties.nl een voorbeeld zijn voor andere deelsectoren. De renovatiemarkt voorop. Maar ook de installatiesector, ingenieursbureaus en architecten. Het wordt tijd dat we de klant omarmen, meer vertrouwen in ons product en trots krijgen en ons realiseren welke kansen dit biedt. Deze ontwikkeling hou je niet tegen, je kunt ‘m daarom maar beter in je voordeel gebruiken.”

 

Lees het volledige bericht op Cobouw.nl:

http://www.cobouw.nl/nieuws/algemeen/2013/03/29/online-levert-werk-op

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

Koopmans Bouw B.V.

"Prettige communicatie op de bouw. Vriendelijke medewerkers. Communicatie schriftelijk kan beter/eerder."

Alle reviews bekijken 6.9
VORM Bouw B.V.

"perfect"

Alle reviews bekijken 6.5
Van Rhijn Bouw B.V.

"Gebrekkige begeleiding, slechte communicatie. Het lijkt wel of kopers lastig zijn. Op bouwplaats heel andere ervaring."

Alle reviews bekijken 6.8
Trebbe Wonen

"Zeer slecht qua afwerking, veel gebreken en kan niet plannen."

Alle reviews bekijken 6.8
Bouwer zoeken
Schrijf je in