Tevredenheid kopers stijgt

April 2012

Kopers van nieuwbouwhuizen zijn iets meer tevreden over de prestaties van bouwondernemingen dan voorheen. Dat blijkt uit onderzoek van de Stichting Klantgericht Bouwen.

De prestaties van bouwondernemingen vertonen een opgaande lijn sinds 2007. Daardoor is in 2011 het hoogste cijfer sinds jaren behaald: 6,5. Het cijfer is een gemiddelde, hetgeen betekent dat er ook bouwondernemingen zijn die een hoger of lager cijfer behalen.

De kopers van nieuwbouwwoningen vinden de 6,5 te laag. Volgens hen kunnen bouwondernemingen gemakkelijk grote verbeteringen realiseren. Informatievoorziening, omgaan met klachten, meer/minderwerk en sanitairshowrooms zijn enkele zaken die aandacht verdienen.

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

BM Projectontwikkeling BV

"Onduidelijk betreft opleverdatum, Netjes op de bouw"

Alle reviews bekijken 7.2
Bébouw Midreth

"Vriendelijk en meedenkend, maar op het eind slordige afwerking van gebreken."

Alle reviews bekijken 6.0
Heilijgers Projectontwikkeling bv

"prima bouwer, jammer van het opties en kosten bij het meer- minder werk!"

Alle reviews bekijken 7.6
Dura Vermeer Bouw Hengelo BV

"weinig opleverklachten. Alleen trap was behoorlijk beschadigd. Verder goed tevreden"

Alle reviews bekijken 6.8
Bouwer zoeken
Schrijf je in