Widget maken

Trots op het cijfer? Laat het zien!

Breng bezoekers van uw website op de hoogte van uw beoordeling door het cijfer op de website te plaatsen. Door middel van een zogenaamde widget kan het bekende, roze icoontje op de website worden geplaatst. De afbeelding is tevens een link naar uw beoordeling op www.bouwprestaties.nl. Welke prominente plek de beoordeling krijgt bepaalt u zelf.
Het cijfer in de widget past zich automatisch aan. Zo komt het cijfer op uw website altijd overeen met die van Bouwprestaties.

U kunt hier de code kopiëren en op uw website zetten. Neem hiervoor eventueel contact op met uw websitebeheerder. Aan de linkerkant ziet u hoe de widget er dan uit zal zien.
Bij de Stichting Klantgericht Bouwen aangesloten bouwondernemingen hebben de keuze uit meerdere widgets (via de knop  “inlog”).

 

Voorbeeld

Instellingen

Provincie

Aantal bedrijven


Embedcode

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

Stam + De Koning Bouw

"Veel oplevergebreken, onvoldoende nagedacht over het totaalplaatje, inferieure bouw"

Alle reviews bekijken 6.4
Heilijgers Bouw BV

"prima bouwer, jammer van het opties en kosten bij het meer- minder werk!"

Alle reviews bekijken 7.5
BM Projectontwikkeling BV

"Onduidelijk betreft opleverdatum, Netjes op de bouw"

Alle reviews bekijken 7.2
BAM Wonen bv

"Kwalitatief goede woning, maar erg slecht service afhandeling voor relatief kleine gebreken."

Alle reviews bekijken 7.2
Bouwer zoeken
Schrijf je in