Winnaar zeer te spreken over bouwer

Maart 2014

De heer Van den Brom en mevrouw Schothorst zijn dit kwartaal de winnaar van de iPad mini. Deze prijs wordt door Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) om de drie maanden verloot onder kopers die de volledige enquête invullen.

De winnaars vinden het initiatief Bouwprestaties.nl als vergelijkingswebsite voor de bouw goed: „Ik kom zelf uit de reissector en daar is het normaal dat je op een website kunt zien hoe een hotel door een consument wordt ervaren, dat zou in alle sectoren moeten kunnen,” aldus Van den Brom.

De kopers van de nieuwbouwwoning uit Amersfoort zijn zeer te spreken over de bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo BV: „We hebben een prettige samenwerking achter de rug. Tijdens de bouw werd er met ons meegedacht over de kleinste details, zoals de plaats van de stopcontacten. Maar ook na oplevering verliep het contact soepel, de uitvoerder was goed bereikbaar en heeft ons snel geholpen.”

Nieuws

Prijzen Beste Bouwer en Verbouwer 2016 uitgereikt

Januari 2017

Tot en met 2015 maakte Bouwprestaties ieder jaar de Beste Presterende Bouwer bekend. Met de komst van Bouwnu.nl en de op handen zijnde integratie, zijn de prijzen voor 2016 uitgereikt uit naam van Bouwnu.nl. Behalve de Beste Bouwers in de categorieën 10 tot 50 beoordelingen en 50 en meer beoordelingen, is dit jaar voor de eerste keer […]

Lees verder

Klanttevredenheid beïnvloeden met social media

Mei 2016

Zo’n 40 SKB-deelnemers kwamen ondanks het BBQ-weer op 12 mei naar Nieuwegein voor de groepsbijeenkomst over social media. Na een korte introductie en warm welkom door voorzitter Anita de Haas, nam directeur Edwin Groot het stokje over. De data van acht jaar klanttevredenheidsonderzoeken zijn geanalyseerd en Edwin deelt de ingrediënten voor een goede score graag […]

Lees verder
Naar het nieuwsoverzicht

Reviews

Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V.

"Hoogwaardige materialen en professioneel werk !"

Alle reviews bekijken 6.8
HuneBouw bv

"een betrouwbare partner"

Alle reviews bekijken 8.5
MBB

"Klantvriendelijke werknemers"

Alle reviews bekijken 7.4
Aannemersbedrijf Kuipers B.V.

"Betrouwbaar, vakmanschap, meedenkers"

Alle reviews bekijken 8.0
Bouwer zoeken
Schrijf je in